X

El concert d’Antònia Font al Liceu de Barcelona, avui per IB3 Televisió

Tot seguit les actuacions de Tomeu Penya i Sopa de Cabra. Nit de Concerts a IB3 per tornar a gaudir de bona música i actuacions emblemàtiques

09/05/2020

El concert d’Antònia Font al Liceu de Barcelona, avui per IB3 Televisió

Tornam 12 anys enrere per gaudir, una altra vegada, d’un dels concerts de més estima per als fans d’Antònia Font, el que el quintet mallorquí el 30 de març del 2008 oferia al Liceu de Barcelona amb “The New Royal Philharmonic Quatre Formatges Orquestra”. L’actuació sí que va ser un dels moments més àlgids de la banda. El seu cantat ho recorda amb nostàlgia i amb anècdotes, com que els dies previs gairebé no tenia veu.

El concert va servir per presentar el seu sisè treball “Coser i Cantar”. Són moltes les cançons de la banda, però una en especial “Astronauta Rimador” és de les més estimades per Pau Debón.

Sempre els ha agradat actuar en teatres i auditoris, espais tancats però que transformen el públic, comencen asseguts i de cop i volta no aturen de ballar.

Després de 17 anys, 8 àlbums i multitud d’actuacions, Antònia Font va abaixar dels escenaris ara fa set anys, fins al concert per la llibertat d’expressió al 2018. No hi ha plans, però qui sap si hi tornaran.

Avui vespre a les 10 h, podeu tornar a gaudir d’Antònia Font en concert, des del Liceu de Barcelona.

09/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris