X

El Congrés acomiada Joan Baldoví després de dotze anys de diputat: “Deixa molt d’afecte i molta estima”

Després del seu discurs, ha rebut l'aplaudiment de la majoria de la cambra

11/05/2023

El Congrés acomiada Joan Baldoví després de dotze anys de diputat: “Deixa molt d’afecte i molta estima”

Redacció

La presidenta del Congrés, Meritxell Batet, ha acomiadat aquest dijous el diputat Joan Baldoví, qui renuncia a l’acta després de dotze anys a l’hemicicle, i li ha manifestat, davant l’aplaudiment a peu dret de la majoria dels companys de l’hemicicle, que “deixa molt d’afecte i molta estima”.

“Li assegur que deixa molt d’afecte i molta estima en els diputats i diputades i també en el personal de serveis d’aquesta casa”, ha dit Batet després de l’última intervenció parlamentària de Baldoví i abans de desitjar-li “el millor” i d’indicar-li que deixa “bons records i bons amics” al Congrés.

Baldoví, candidat de Compromís a presidir la Generalitat Valenciana, ha intervengut des del seu escó durant un debat sobre dotze dictàmens procedents de la Comissió d’Afers exteriors sobre convenis internacionals, però únicament per a acomiadar-se.

Ha recordat que el seu primer discurs en l’hemicicle va ser el 2011 durant la sessió d’investidura de Mariano Rajoy com a president del Govern espanyol i ha ressaltat que el Congrés “ha canviat molt” des d’aleshores, perquè ara és “més plural, però també més aspre i més bast”.

A continuació ha donat les gràcies detingudament als uixers, cambrers, policies, lletrats, personal d’administració, de neteja, d’atenció sanitària, d’informàtica, de serveis, de premsa i de l’agència de viatges, així com a tots els diputats de les últimes cinc legislatures.

Ha recalcat que “de tots” ha après i a tots els demana disculpes si s’han sentit ofesos per la seva “vehemència” en defensar les seves postures, abans de subratllar que “ha estat un honor i un privilegi compartir escó tots aquests anys”.

Baldoví ja es va acomiadar dels periodistes parlamentaris aquest dimarts a la sala de premsa de la cambra baixa.

11/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris