política

El Consell de Mallorca afegeix 7,5 milions d’euros al fons comú de Govern i ajuntaments

Des que començà la pandèmia, la institució insular ha destinat més de 30 milions d'euros al pla conjunt d'ajudes Mallorca Reacciona


El Consell de Mallorca ja ha exhaurit la primera partida d’ajudes directes al sector de la restauració afectats pel tancament de l’activitat, i obre un nou període per als mesos de gener i febrer. A la primera convocatòria se n’han beneficiat més de 3.400 establiments i, a partir d’ara, si podran afegir gimnasos, escoles de dansa, i altres negocis afectats per la pandèmia. La subvenció és de 1.500 euros per establiment i es pot tramitar de manera senzilla a través d’internet des del web del Consell insular.

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, ha mantingut avui una reunió telemàtica amb els batles de tots els municipis de Mallorca, per anunciar-los que la institució posa al seu abast 7,3 milions d’euros perquè els consistoris disposin de mitjans econòmics per ajudar directament els sectors més malmesos de cada municipi.

Entre l’aportació al fons comú d’ajuts i les convocatòries d’ajudes directes, el Consell de Mallorca destina més de 30 milions d’euros, cofinançats una part pel Govern, al pla de xoc d’ajuts als sectors afectats per la pandèmia a Mallorca per aquest primer trimestre.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Galmés i Martínez, nous presidents del PP a Mallorca i Palma

Els populars volen aglutinar el vot del centredreta

El PP tria els nous presidents de la formació a Mallorca i Palma

Els populars volen esdevenir un partit més fort i cohesionat

El Consell de Mallorca destina 2,47 milions d’euros als ajuntaments per rescatar el teixit empresarial

Els ajuntaments aportaran recursos propis a aquestes ajudes, amb una quantitat igual o superior a la quantitat concedida pel Consell

Unides Podem no dona suport a ampliar el màxim de superfície edificada dels hotels

En sessió plenària al consell, amb el vistiplau de la resta de forces, s'ha aprovat augmentar al 15 per cent...