X

El Consell de Formentera celebra l’anul·lació del Reial decret de Costes

El president de la institució insular, Llorenç Córdoba, afirma que el reglament és "confús, interpretable i perjudicial" perquè agafa molt de territori

09/02/2024

El Consell de Formentera celebra l’anul·lació del Reial decret de Costes

Imatge d'arxiu.

Redacció

El president del Consell de Formentera, Llorenç Córdoba, ha celebrat la decisió del Tribunal Suprem d’anul·lar el Reial decret del Ministeri de Transició Ecològica que va reformar l’any 2022 el reglament general de Costes. Córdoba assegura, en un comunicat de premsa, que “s’ha botat el tràmit de consulta pública”.

A més, el president del Consell agraeix a la Plataforma d’Afectats per la Partió de Formentera la seva tasca feta. “Han aconseguit que es faci marxa enrere amb aquesta modificació del reglament que es va fer en ple mes d’agost i per decret”, ha asseverat Córdoba en el comunicat.

El responsable de la màxima institució insular ha assenyalat que amb aquesta decisió es fa una passa més per modificar la llei de costes, segons diu, “perquè és injusta per als formenterers”. Córdoba reitera que es tracta d’una decisió molt important per a Formentera perquè els criteris que aplicava el nou reglament eren “molt confusos, interpretables i perjudicials perquè agafaven molt de territori”.

Notícies relacionades >

09/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris