X

El Consell de Govern treu la licitació d’obra de la nova escola de Caimari per un valor de 5 milions d’euros

Arriba després de deixar dues licitacions desertes i 15 anys de reivindicacions

04/11/2023

El Consell de Govern treu la licitació d’obra de la nova escola de Caimari per un valor de 5 milions d’euros

Bàrbara Rodríguez

Fa 15 anys que els veïnats de Caimari demanen una nova escola d’educació primària perquè el centre educatiu de Ses Roques ha quedat petit. Després de dues licitacions d’obra desertes, el Consell de Govern n’ha autoritzat una de nova per construir l’escola al poble.

“Estam contents perquè es torni a treure a licitació, però continuam decebuts. Dins els 15 anys de reivindicació és un capítol més que arriba després d’haver deixat dues licitacions desertes” lamenta el secretari de l’APIMA CEIP Caimari, Tomeu Mateu.

La nova escola s’edificarà al solar de Ses Deveres i tendrà un valor de 5.048.000 euros. Són gairebé 400.000 euros més que el valor de la primera i la segona licitació. El batle de Selva, Joan Rotgerentén que el pressupost està revisat i valora que s’hagi augmentat: “esperam que les empreses puguin accedir a la licitació i presentar oferta”.

El centre podrà acollir fins a 165 alumnes i s’espera que entri en funcionament el curs 2025-2026. El batle de Selva assegura que l’escola disposarà dels serveis modernitzats de nova planta, d’equipament suficient, una zona esportiva… En definitiva, un centre escolar modern i, sobretot, útil i eficient.

Fins que no estigui construït, els alumnes que no poden estudiar al centre de Ses Roques continuaran cursant estudis al centre cultural de Ca ses Monges. Un espai que utilitzen, segons l’APIMA, des de fa cinc anys i que s’ha hagut de rehabilitar per poder acollir-hi els alumnes de manera provisional. El secretari de l’APIMA assegura que els pares esperen l’escola amb “impaciència”. “Ja ens han donat molt de termini altres vegades i no se n’ha complit cap. A veure si aquesta és la vençuda”.

04/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris