societat

El Consell de Mallorca amplia instal·lacions per l’augment de recollida d’orgànic

S'ha de doblar capacitat en un parell d'anys


A Palma, per ara, només hotels i restaurants duen a tractar els roïssos del menjar a Son Reus, però, d’aquí a dues setmanes, la recollida de fracció orgànica s’implantarà a tres barris de ciutat i a final d’any, es col·locaran contenidors d’aquest residu per tota la capital balear.
Això farà que si ara, a la planta de Tirme de Son Reus, arriben 18 mil vuit-centes tones l’any d’orgànic aviat serà el doble.

Per això, el Consell de Mallorca amplia les instal·lacions. Faran una nova planta de metanització a Son Reus i una altra al Nord-Est de l’illa.

Es tracta d’ampliar capacitat perquè els 17 municipis que encara no separen orgànic s’hi hauran de sumar aviat ja que el Consell ho farà obligatori en el nou Pla de Residus i podria ser efectiu l’any 2020.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Mitja dotzena de cavalls menorquins queden atrapats enmig de la tempesta

Els bombers i el llacer municipal han pogut rescatar la majoria d’animals, però d’altres han mort i han estat arrossegats...

El Parlament demana instal·lar cartells sobre el dret a utilitzar el català i el castellà a aeroports i comisaries

Es tracta d'un dels punts d'una moció, presentada pel Grup Mixt-MÉS per Menorca, que ha estat debatuda i aprovada parcialment...

Els vesins del centre històric de Maó denuncien la presència de rates als carrers de la ciutat

Els afectats demanen a l'Ajuntament que hi intervengui, però el consistori argumenta que no ho pot fer perquè el focus...

La història dels migrants que dormen dins cotxeres: “És lleig que ens tractin així. Hem pagat 1.000 euros per fugir d’Algèria en una pastera que feia aigües”

Tots han donat negatiu a les proves PCR. A dependències policials se'ls han pres les dades personals i s'han iniciat...