X

El Consell de Mallorca espera que en un termini màxim de dos mesos la DGT es pronunciï sobre el carril bus-VAO

Mentrestant, es tallarà els darreres 700 metres del carril almanco un mes perquè es faran obres a la mitjana

23/11/2023

El Consell de Mallorca espera que en un termini màxim de dos mesos la DGT es pronunciï sobre el carril bus-VAO

El Consell de Mallorca espera que en un termini màxim de dos mesos la DGT es pronunciï sobre el carril bus-VAO i la intenció que té el nou govern de la institució de llevar-lo. Mentrestant, aquest carril estarà tancat almanco un mes, fins a finals de desembre, perquè es faran tasques de manteniment a la mitjana.

El tram que es tancarà cada dia a partir de les 10 del matí va des del Palau de Congressos a la passarel·la metàl·lica per a vianants en direcció aeroport. Per garantir la seguretat dels treballadors hi haurà senyalització especial, amb vehicles il·luminats que avisaran de l’obra i demanaran precaució. Aquesta actuació té l’autorització de la Direcció General de Trànsit (DGT).

La vegetació actual és de gespa i necessita un manteniment quasi setmanal, amb l’obligació de tallar un carril per poder-la dur a terme. Ara, es col·locarà una tela tèxtil per evitar el creixement de males herbes i una base d’àrids. Quant a la vegetació, s’hi sembrarà garballó, que dona molt més bon resultat i no necessita tant de manteniment.

23/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT