societat

El Consell de Mallorca ha fet un estudi per impulsar el turisme eqüestre

Una modalitat que està a l'alça a Europa i sobretot a França amb més de 350 centres de turisme eqüestre certificats


El Consell de Mallorca aposta pel sector del cavall i proposa un Pla de dinamització del turisme eqüestre. Un projecte que impulsarà a través de la Fundació Mallorca Turisme.
Avui capvespre a l’hipòdrom de Manacor s’ha presentat l’estudi que s’ha fet per valorar les possibilitats de l’Illa com a destinació específica del turisme relacionat amb el món del cavall i les seves modalitats. A l’acte hi ha assistit la presidenta del Consell, Catalina Cladera, el Conseller de Turisme, Andreu Serra i representants de l’esport hípic. L’objectiu, han destacat, és crear una marca pròpia, donar suport al sector i contribuir a la desestacionalització.
L’anàlisi que s’ha fet del sector del cavall servirà com a base per posar en marxa la promoció del nou producte i crear una marca.
Les dades, en les que es fixa l’estudi posa de manifest que 16 milions de turistes arreu del món viatgen cercant aquest tipus de turisme, una xifra que suposa el 9 per cent del total. El perfil majoritari són dones d’entre 40 i 60 anys que realitzen estades d’entre 7 i 10 dies de durada. El document recorda que amb tot, el sector del cavall a les nostres illes té actualment un impacte econòmic de 185 milions d’euros.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

L’IB-Salut, condemnat a pagar 350.000 als pares d’un nin que va néixer amb espina bífida

El TSJIB considera provat que els professionals de l'Hospital de Manacor que varen atendre la mare no varen detectar la...

Educació inverteix 22 milions d’euros en aules i competències digitals

La Conselleria cerca consolidar la digitalització de l'entorn educatiu i ajudar a cobrir les necessitats dels alumnes més vulnerables

Els antitaurins convoquen una protesta a la plaça de toros d’Inca, avui horabaixa

Protestaran per la correguda de toros que se celebrarà a les 19:30. És la primera que es fa a les...

El nombre de vols cau un 31% a Espanya en els últims dos anys

El país que registra una caiguda de moviments més important és el Regne Unit, amb un descens del 60% del...