societat

El Consell de Mallorca ha fet un estudi per impulsar el turisme eqüestre

Una modalitat que està a l'alça a Europa i sobretot a França amb més de 350 centres de turisme eqüestre certificats


El Consell de Mallorca aposta pel sector del cavall i proposa un Pla de dinamització del turisme eqüestre. Un projecte que impulsarà a través de la Fundació Mallorca Turisme.
Avui capvespre a l’hipòdrom de Manacor s’ha presentat l’estudi que s’ha fet per valorar les possibilitats de l’Illa com a destinació específica del turisme relacionat amb el món del cavall i les seves modalitats. A l’acte hi ha assistit la presidenta del Consell, Catalina Cladera, el Conseller de Turisme, Andreu Serra i representants de l’esport hípic. L’objectiu, han destacat, és crear una marca pròpia, donar suport al sector i contribuir a la desestacionalització.
L’anàlisi que s’ha fet del sector del cavall servirà com a base per posar en marxa la promoció del nou producte i crear una marca.
Les dades, en les que es fixa l’estudi posa de manifest que 16 milions de turistes arreu del món viatgen cercant aquest tipus de turisme, una xifra que suposa el 9 per cent del total. El perfil majoritari són dones d’entre 40 i 60 anys que realitzen estades d’entre 7 i 10 dies de durada. El document recorda que amb tot, el sector del cavall a les nostres illes té actualment un impacte econòmic de 185 milions d’euros.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els Llumets de Maó es connecten amb els més petits des de casa

Els follets màgics substitueixen la davallada del campanar de Santa Maria per una encesa virtual

El Consell de Menorca assumeix que no hi haurà festes de poble i elimina el Jaleo Bus

Aquest pressupost i el del Bus Nit aniran destinats a millorar el servei de transport regular de passatgers

El Govern invertirà 7 milions d’euros a Menorca per renovar les infraestructures de regadiu

Es crearà un sistema de telecontrol de regadius i es repararan les infraestructures i el tram de la canalització d'aigua...

‘Puntades d’esperança’, el record de la solidaritat de les cosidores d’Inca durant el confinament

Un documental que conta la història d'antigues repuntadores que havien perdut la seva feina en el sector del calçat que...