societat

El Consell de Mallorca invertirà 2,8 milions d’euros en la millora de la carretera que uneix Manacor i Felanitx

Es tracta de la primera obra de tot Mallorca en les que s'utilitzaran mescles asfàltiques sostenibles

El+Consell+de+Mallorca+invertir%C3%A0+2%2C8+milions+d%27euros+en+la+millora+de+la+carretera+que+uneix+Manacor+i+Felanitx

El Consell de Mallorca invertirà 2,8 milions d’euros en la millora de la carretera que uneix Manacor i Felanitx. Es tracta de la primera obra de tot Mallorca en les que s’utilitzarà un tipus d’asfalt especial. Concretament, són mescles asfàltiques sostenibles, en les que s’utilitzen pols de cautxú, pols de neumàtics reciclats, i es reutilitza el material de l’asfaltge antic.

Es tracta d’una iniciativa adoptada per Consell de Mallorca que és pionera en el conjunt de l’Estat. Els objectius principals són aconseguir carreteres i carrers més durables, reduir la contaminació i preservar els recursos naturals.

El projecte inicial del Consell de Mallorca preveia, només, l’asfaltatge dels gairebé 10 quilòmetres de carretera que connecten Manacor i Felanitx. Durant el darrer any, però, i a petició dels veïnats, s’hi ha inclòs una rotonda a l’alçada de la intersecció amb son Macià que, a banda de no consumir territori, permetrà pacificar el trànsit.

Ara com ara, per la via Ma-14 hi circulen una mitjana de 14.000 vehicles diaris. El batle de Manacor, Miquel Oliver, en celebra el projecte de millora perquè diu, serà una carretera molt més segura.

Es preveu que passat l’estiu puguin començar les obres i que a principis del 2022 sigui una realitat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Homenatge a les víctimes de la ‘Cremadissa’ en complir-se 330 anys

Un acte a la plaça Gomila de Palma ha servit per recordar-los i rebutjar la intolerància que els costà la...

Un notari de Marratxí, acusat per falsedat

Un veí d'Inca, acusat per estafa, va acudir a la notaria amb una dona que es feia passar per la seva mare. Va aconseguir un poder sobre el patrimoni familiar.

S’aprova definitivament la rehabilitació de l’antic poblat de treballadors de Gesa a Alcúdia

Una vegada superats tots els tràmits, l'Ajuntament ha de concedir les llicències d'obra, un tràmit que es pot allargar al...

Segon any sense Dijous Gros a Inca

No s'han celebrat actes multitudinaris. L'Ajuntament però pensa que l'ambient dels dijous es recupera poc a poc