societat

El Consell de Mallorca pagarà vacances als col·lectius vulnerables i personal essencial a través del programa ‘Gaudeix l’Illa’

S'invertirà 1 milió d'euros i el podran gaudir 16.000 persones


El Consell de Mallorca destina un milió d’euros al Pla de reactivació «Mallorca Reacciona», que contribuirà a dinamitzar l’economia local i beneficiarà a prop de 16.000 persones. “Gaudeix l’illa”, és un programa de vacances en família dirigit als col·lectius essencials que han estat imprescindibles durant l’estat d’alarma. i les famílies amb sutuació de vulnerabilitat
Es podran beneficiar d’aquest programa 16.000 persones, i l’objectiu del pla té una doble finalitat. Per una part afavorir que el personal de treballs essencials, que va des del personal sanitari fins als treballadors del sector de l’alimentació, puguin descansar amb les seves famílies als hotels de les illes. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, ha destacat “és una manera d’agrair-los el seu esforç i la feina que han fet per a la societat durant aquest temps tan complicat”
Els col·lectius beneficiats són aquells que, especialment durant les fases més dures de confinament, s’han esforçat més i han treballat activament, com ara: treballadors essencials de l’IMAS, personal sanitari (zeladors, personal de neteja, auxiliars sanitaris, personal d’infermeria i metges); auxiliars de farmàcia; personal d’alimentació (reposadors d’aliments, personal de caixa, de neteja); personal de transports, ports i seguretat, i cossos de seguretat de l’Estat, bombers i policia local; personal de benzineres, de recollida de residus, de repartiment i de neteja. En tots els casos hauran de demostrar que han estat en actiu durant tots aquests mesos.
Els bonos que es repartiran seran 4.000 amb un imprt mínim de 300 euros, que pagarà el cent per cent del cost de l’hotel.
Els interessats en participar en aquesta convocatòria de vacances en família han de presentar la seva sol·licitud al web https://gaudeix.fundaciomallorcaturisme.net (en funcionament quan la convocatòria es publiqui al BOIB)

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

Paula Pascual, l’única representant balear al Consell Estatal de Participació de la Infància i l’Adolescència

La setmana passada, la trentena d'infants que en són membres, es varen reunir per primera vegada a Toledo

Jornades sobre malalties intestinals a l’Hospital d’Inca

Pacients amb colostomies, crohn i colitis ulceroses demanen més coneixement social d'aquestes patologies

Sant Llorenç ret homenatge als voluntaris de la torrentada amb una escultura

Amparo Sard és l'autora de l'obra que s'ha instal·lat a la plaça Jaume Santandreu

Salut treballa sobre un nou protocol de detecció precoç de la pigota del simi

Ja són set els casos confirmats a Madrid i 24 les sospites de la malaltia