mallorca

El consell de Mallorca proposa una baixada de gairebé el 3 per cent en la tarifa de residus urbans


El consell de Mallorca proposa una baixada de gairebé el 3 per cent en la tarifa de residus urbans. Això tot i que enguany s’han generat un 30 per cent manco de residus, per la manca de turisme. Aquest fet obria la porta a un possible increment de preus. Però el consell s’acull al motiu de força major i vol repartir les despeses entre TIRME i la institució.

El departament de Medi Ambient proposarà al Ple de novembre l’aprovació inicial de les tarifes de residus 2021. La consellera insular de Medi Ambient, Aurora Ribot, explica que davant un cas com el que s’ha viscut enguany, amb una davallada dels residus del 30%, l’empresa concessionària pujaria les tarifes. Perquè els ciutadans no es vegin afectats, diu Ribot, el consell s’acull a la norma de força major perquè TIRME i l’administració es reparteixin els costos. Per tant, les tarifes no pujaran i es mantindran similars a les de l’any passat.

Per exemple, la tarifa de residus sòlids urbans passa de 111,20 euros per tona a 108,03. Pel que fa a les tarifes pel tractament de llots i de deixalles d’origen animal (DOA) seran de 74,53 euros i 73,65 euros per tona, respectivament.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

Presó per als presumptes narcotraficants detinguts a Palma mentre esperaven 124kg de cocaïna

L'operació continua oberta i no es descarten més detencions

El musical més esperat de la temporada ‘Memòries d’un gentleman anglès’, s’estrena al Teatre de Manacor

Aterra a la Sala Gran amb una posada en escena espectacular, set intèrprets a l'escenari i composicions musicals en directe