X

El Consell de Mallorca rectifica: retirarà les peces prefabricades imitant pedra en sec a Sóller

Els mòduls de formigó i pedra seran substituïts ara per barreres de fusta que, diuen ara, responen als criteris de seguretat i d'integració paisatgística

09/02/2021

El Consell de Mallorca rectifica: retirarà les peces prefabricades imitant pedra en sec a Sóller

El Consell de Mallorca rectifica i retirarà les peces prefabricades instal·lades la setmana passada a la carretera de Sóller i que han generat nombroses crítiques. Els mòduls de formigó i pedra seran substituïts ara per barreres de fusta que, diuen ara, responen als criteris de seguretat i d’integració paisatgística. Segons el Gremi de Margers i l’Ajuntament la instal·lació de mòduls prefabricats romp l’estètica de la serra de Tramuntana.

El muret de protecció que s’edificava entre la sortida del túnel de Sóller i el poble imitant un mur de pedra en sec té els dies comptats. Després de paralitzar les obres per la polèmica generada, aquest dimarts s’ha anunciat que el muret serà substituït per proteccions de fusta, com les que des de fa uns anys es col·loquen a altres carreteres de la Serra.

Després d’argumentar que per motius tècnics allà no es podia construir un mur de pedra en Sec, el conseller de Mobilitat i Infraestructures de Mallorca, Ivan Sevillano, s’ha mostrat molt crític amb el parer de l’Ajuntament de Sóller, per rebutjar ara que es posin les barreres de fusta que fa uns dies defensaven.

Mentre no s’efectua el canvi de les proteccions -que es preveu que tengui lloc d’aquí a prop de 15 dies – per seguretat, es mantindrà el que ja està construït.

 
Polèmica a Sóller per la construcció d’un paretó a partir de mòduls prefabricats

09/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT