política

El Consell de Mallorca redissenya el seu pla estratègic de turisme

La presidenta, Catalina Cladera, ha demanat que s'alliberi el superàvit d'ajuntaments i consells

El+Consell+de+Mallorca+redissenya+el+seu+pla+estrat%C3%A8gic+de+turisme

El Consell de Mallorca prepara un Pla de Reactivació Turística de Mallorca post COVID-19 amb caràcter estratègic per al període 2020-2023. Segons ha anunciat aquest matí la presidenta Catalina Cladera després de reunir-se amb el Consell Assessor de la Fundació Mallorca Turisme, aquest partirà del Pla de Promoció Turística però tindrà un caràcter estratègic, ja que cobrirà els anys 2020-2023. El pla s’ha presentat posteriorment al Patronat de la FMT.

Cladera, que ha declarat que “no es pot donar per perduda la temporada turística”, ha apel·lat a la seguretat com a “la clau” per “poder reactivar el sector de seguida que es pugui”. D’altra banda, la presidenta insular ha aprofitat la seva intervenció telemàtica per sumar-se a la petició que el diumenge va fer la presidenta de Govern, Francina Armengol, al president del Govern central, Pedro Sánchez, perquè, un cop finalitzi l’estat d’alarma, es continuïn fent controls tant als ports com als aeroports de les Illes.

Així mateix, ha opinat que s’hauria d’apostar per “la creació de nous productes turístics, amb l’objectiu de diversificar més que mai l’oferta, així com per potenciar els canals de promoció i els de comercialització.”

 

Reclama que s’alliberi el superàvit dels ajuntaments i consells

Pel que fa a la necessitat de recursos econòmics per fer front a la COVID-19, la presidenta del Consell de Mallorca ha reclamat “un paper important i potent de la Unió Europea, que inverteixi recursos per poder recuperar l’economia com més aviat millor”.

Respecte a la reunió d’aquest dilluns entre Pedro Sánchez i la junta directiva de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, en què es va manifestar la intenció d’alliberar el superàvit dels ajuntaments i consells insulars, bloquejat per la Llei d’Estabilitat Pressupostària, Cladera ha dit que “no té sentit que no es pugui accedir a ells per protegir als que més ho necessiten i recuperar l’economia”.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Dos batles de Menorca segueixen confinats després del positiu en una reunió del PP

La presidenta del partit a l'illa, Misericòrdia Sugranyes, i del PP Balear, Biel Company, han donat negatiu

Armengol coneix de primera mà la situació del sector agroalimentari

L'agroalimentari és un dels 104 sectors que es repartiran els 855 milions d'euros d'ajudes del fons estatal

Més, sobre el desdoblament Llucmajor-Campos: “Reconeixem que va ser una errada”

La inauguració no ha estat exempta de polèmica, la mateixa que ha acompanyat tot el procés, inclosos els 7 anys...

L’Ajuntament d’Eivissa destinarà a subvencions dos milions d’euros

Aniran a empreses i autònoms afectats per les mesures adoptades contra la Covid.