ECONOMIA

El Consell de Mallorca vol temporada turística a partir de febrer

Al World Travel Market Mallorca es presentarà com a destinació de turisme esportiu


Que Mallorca comenci la temporada turística al febrer és possible gràcies als esdeveniments esportius. És la filosofia del Consell de Mallorca, que a principis de novembre viatjarà a la World Travel Market amb la intenció de recuperar el turisme britànic, afectat enguany per les dures restriccions al seu país durant els mesos de temporada alta.

La carta de presentació serà cent per cent esportiva, mostrant un calendari d’esdeveniments repartits al llarg de tot l’any per tal d’aconseguir la preuada desestacionalització. La intenció, a curt termini, és que la temporada turística comenci el proper mes de febrer, una tendència que voldrien que arribàs per quedar.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, considera que l’illa té les condicions perfectes per acollir turisme esportiu: bones instal·lacions, bon clima i hotels oberts tot l’any. D’aquesta manera, assegura, es pot aconseguir atraure un sector turístic més respectuós, sostenible i de qualitat.

En concret, s’apostarà pel golf, el tennis, el cicloturisme, els esports nàutics, els triatlons i les maratons.

Dia 2 de novembre, a la cúpula de l’Sky Garden de Londres es farà una xerrada amb periodistes, agències de viatge, operadors turístics, promotors esportius i representants de Wimbleon, entre d’altres, per donar a conèixer les possibilitats de Mallorca.

Segons el Consell, l’impacte econòmic del golf a Mallorca en un any pre-pandèmic és d’uns 167 milions d’euros, mentre que el cicloturisme ha arribat a aportar més de 300 milions en un sol any.

A més de dur el calendari d’esdeveniments a la World Travel Market, també es presentarà en altres fires i esdeveniments turístics, així com a les maratons de Londres i Berlín. També es contactarà amb les federacions esportives dels principals mercats emissors perquè facin arribar aquest calendari als seus federats.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |