societat

El Consell de Menorca anunciarà en un màxim de tres mesos la solució a Rafal Rubí

La consellera Francesca Gomis assegura que l'obra s'acabarà amb els diners del propi Consell tot i afirmar que ignora "de quina guadiola sortiran"

El+Consell+de+Menorca+anunciar%C3%A0+en+un+m%C3%A0xim+de+tres+mesos+la+soluci%C3%B3+a+Rafal+Rub%C3%AD

Tres mesos. És el termini màxim que s’ha fixat l’equip de govern del Consell de Menorca per anunciar la solució a l’enllaç de Rafal Rubí. El tripartit ja va anunciar fa unes setmanes la decisió d’eliminar el viaducte, després d’acollir-se al decret llei de mesures urgents per pal·liar els efectes de la crisi de la Covid, aprovat pel Parlament, alhora que decidia mantenir el de l’Argentina. Ara accepta, a proposta del PP, anunciar la solució tècnica final en un màxim de 90 dies. Rebutja, però, com demanaven els populars, encarregar un informe intern que compari l’alternativa que finalment resulti escollida amb la solució d’acabar l’enllaç a doble nivell.

Els populars han avisat que demanaran responsabilitats si es demostra que la solució proposada és més cara i menys segura que la està a mig construir.

L’equip de govern ha anunciat que el Consell Executiu aprovarà aviat el tràmit formal de rescindir el contracte a l’empresa redactora. Tanmateix, asseguren que no s’esperarà al conveni amb el Ministeri de Foment i que s’acabarà l’obra amb els mateixos diners del Consell, tot i afirmar la consellera de Mobilitat, Francesca Gomis, que ignora “de quina guardiola sortiran”.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

PIME Menorca reclama que es continuïn pagant els 1.500 euros als negocis afectats per restriccions

Consideren imprescindible mantenir l'ajut quan Menorca entri al Nivell 2 a partir de dimarts

El Govern manté les restriccions vigents a Eivissa fins el 16 de març

La desescalada a l'illa serà "lenta" i es farà "amb prudència"

Suspès el Mercat Medieval de Capdepera

El consistori ha decidit susprendre-lo per segon any consecutiu per les mesures adoptades pel Govern a causa de la pandèmia del coronavirus

100 anys del primer vol a l’aeròdrom de Son Bonet

El 25 de febrer de 1921 hi va aterrar el pilot mallorquí Manuel Colomer