X

El Consell de Menorca dissenya un pla per retornar les pertinences als estudiants universitaris

La institució bonifica l'enviament de les maletes gràcies a l'acord amb una empresa de missatgeria local

07/05/2020

El Consell de Menorca dissenya un pla per retornar les pertinences als estudiants universitaris

Els estudiants universitaris menorquins que hagin quedat atrapats a Menorca per mor del confinament podran recuperar els apunts i les pertinences que han quedat als pisos i residències on viuen per estudiar, a Mallorca o a Barcelona, per exemple. El Consell de Menorca bonifica l’enviament de les maletes gràcies a l’acord amb una empresa de missatgeria local.

A l’inici del confinament, centenars d’estudiants universitaris varen retornar a casa amb corredisses, pensant que seria una qüestió d’un parell de setmanes. Ara, que es compleixen dos mesos de l’aïllament, molts troben a faltar apunts, llibres, roba i objectes personals que varen deixar a les residències i pisos d’estudiants.

Per ajudar-los, l’Institut de la Joventut de Menorca acaba d’anunciar un Pla de Retorn de les Pertinences. Els interessats han d’emplenar un formulari disponible al web de l’Injove i, una vegada en tenguin el vistiplau, es poden posar en contacte directament amb l’empresa Mascaró Morera, que realitza el servei.

El servei de missatgeria estarà disponible per recollir pertinences de l’allotjament d’estudiants a Mallorca, Catalunya, València i Madrid. El preu de recuperar els apunts i la roba, entre 8 i 20 euros. La mesura ha estat tan ben rebuda que en un dia ja hi ha més de 25 sol·licituds.

07/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris