POLíTICA

El Consell de Menorca estabilitzarà 203 treballadors interins

L'oferta pública d'ocupació inclou també els treballadors del Consorci Sociosanitari, el de Residus i Energia i el Consorci urbanístic

Imatge d'arxiu.


El Consell de Menorca convertirà en funcionaris 203 treballadors interins. D’aquesta manera es pretén estabilitzar les places considerades estructurals de l’administració insular i també dels consorcis que en depenen.

En aquest sentit, l’oferta pública d’ocupació també afecta els treballadors del Consorci Sociosanitari, el de Residus i Energia i el Consorci per a la protecció de la legalitat urbanística en sòl rústic. Un procediment que es duu a terme amb l’objectiu de reduir la temporalitat laboral i que permetrà que consolidin la plaça, entre d’altres, 43 auxiliars d’infermeria, 17 auxiliars administratius, i 13 bombers.

La llei de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l’ocupació pública permet convertir en funcionaris aquests treballadors considerats essencials, les places dels quals hagin estat ocupades de forma ininterrompuda els tres anys anteriors al 2021.

D’aquesta manera, Menorca segueix les passes del Govern, que aquesta setmana ha anunciat l’oferta pública per estabilitzar abans d’acabar l’any 2024 més de 8.600 places de treballadors públics de Serveis Generals, Sanitat i Educació de la Comunitat Autònoma. Tot plegat amb l’objectiu de fer minvar del 30 al 8 la taxa de temporalitat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |