X

El Consell de Menorca reacciona davant la concentració contra la massificació turística: “estava polititzada”

Carreguen contra PSOE i Més per Menorca per manifestar-se contra una massificació turística que ells, segons el PP, han propiciat durant els darrers 8 anys amb el seu govern

11/06/2024

El Consell de Menorca reacciona davant la concentració contra la massificació turística: “estava polititzada”

El Consell de Menorca assegura que, en 10 mesos, ha fet més accions en contra de la massificació turística que durant les dues anteriors legislatures, amb diverses accions contra el lloguer turístic il·legal i amb l’elaboració d’estudis de càrrega que tindran properament.

És la reacció de l’equip de govern davant la concentració contra la massificació turística que va tenir lloc aquest dissabte a Maó, convocada pel GOB. Va aplegar més d’un miler de persones, entre els quals membres dels partits de l’oposició, i per això consideren, que va tenir una connotació política. Carreguen contra PSOE i Més per Menorca per manifestar-se contra una massificació turística que ells, segons el PP, han propiciat durant els darrers 8 anys amb el seu govern.

El portaveu de l’equip de Govern, Joan Pons Torres, apunta que durant el darrer mandat es va aprovar un Pla Territorial que permetia la creació d’11 MIL places turístiques més i que es va ampliar el nombre de llicències hoteleres i de lloguer vacacional. Per tot això, considera que manifestar-se ara contra la saturació turística és fer-ho, a la pràctica contra les polítiques de l’esquerra.

11/06/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Martina Seguí 11/06/2024

    Ancara no acaban de asumí sa derrota i fan com es fiets malcriats tira pedres ancara sigui en es seu pati

EL MÉS LLEGIT