X

El Consell de Menorca reconeix la massificació que ha viscut l’illa al juliol i agost

La presidenta Susana Mora es marca com a repte gestionar aquest èxit turístic i potenciar la desestacionalització

03/09/2022

El Consell de Menorca reconeix la massificació que ha viscut l’illa al juliol i agost

Redacció

Menorca tancarà enguany una de les millors temporades turístiques dels darrers temps, amb xifres superiors a les de 2019 que ja va ser bona. Així ho apunta la presidenta del Consell qui també recorda que aquesta temporada ja va arrencar amb força.

Mora també emfatitza que aquesta temporada Menorca ha assolit la plena ocupació laboral. Amb aquests arguments parla d’un model turístic d’èxit, però reconeix que hi ha problemes, els derivats de la massificació, que s’ha d’abordar.

Una aposta per la desestacionalització de Menorca com a destí visitable més enllà de l’estiu que les previsions semblen confirmar enguany. Per exemple, pel que fa a la connectivitat aèria s’han programat un 30 % més de places per setembre i octubre que el 2019. I respecte els vols previstos per aquest mes i el pròxim, en són 3.800 que connecten amb 71 ciutats de 13 països.

Amb tot, el Consell de Menorca reconeix la massificació que ha viscut l’illa al juliol i agost. Però la presidenta EN fa una lectura positiva des de l’inici de temporada, després dels pobres resultats de les dues anteriors per mor de la pandèmia. Es marca com a repte gestionar aquest èxit turístic i potenciar la desestacionalització. Un fet, QUE sembla que enguany es confirma amb bones previsions per setembre i octubre.

03/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-ib3-top1'); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-ib3-skyleft'); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-ib3-skyright'); });