El Consell d’Eivissa aprova el projecte del Parador

Es redueix la mida de l'aparcament subterrani


El projecte del Parador d’Eivissa, ubicat a Dalt Vila, ja ha rebut el vistiplau del Consell per rehabilitar-ne el Castell i l’Almudaina. La màxima institució insular ha aprovat el projecte, que redueix la mida de l’aparcament subterrani i augmenta la separació de les murades renaixentistes. A més, es preveu construir-hi ascensors per poder accedir a l’edifici. Tot i aquesta aprovació, el projecte haurà de tornar a ser aprovat pel Consell, perquè inclou noves modificacions i redueix diversos espais. Els Pressupostos Generals de l’Estat no recullen cap partida per a aquest Parador.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

El dissenyador japonès Kenzo Takada mor als 81 anys a París a causa del coronavirus

El reconegut creador va fundar el 1970 la marca de roba interncional Kenzo, destinada a perfums, roba i productes de...

El Mallorca empata 1-1 davant el Sevilla en un partit amb final d’infart

El VAR ha invalidat un gol del conjunt andalús al minut 95. L'equip de Luis García Plaza ha firmat una...

Portugal obri les portes a unes eleccions anticipades

En plena crisi política, no s'han aprovat els Pressupostos del 2022