eivissa

El Consell d’Eivissa habilita tres parades de bus devora el Cetis

Els veïnats de Vila veuen bé que es descongestioni de trànsit el centre de la ciutat

El+Consell+d%27Eivissa+habilita+tres+parades+de+bus+devora+el+Cetis

Quan encara no s’ha reobert l’Estació d’Autobusos del Cetis, el Consell d’Eivissa ha anunciat que habilitarà tres noves aturades en el cinturó de ronda. Els veïnats de Vila veuen bé que es descongestioni de trànsit el centre de la ciutat i se n’aprofitin altres vies per al transport públic.

L’EI-10 és una de les vies amb més trànsit d’Eivissa. I és on el Consell, davant els nous recorreguts previstos amb la pròxima reobertura de l’estació d’autobusos, té previst donar preferència pel que fa al transport urbà. Ho farà amb tres noves aturades en aquest primer cinturó de ronda. Dos s’ubicaran a l’alçada de la Comissaria de la Policia Nacional, una en cada sentit. L’altra, se situarà a la zona de l’aparcament des Gorg, davant de l’aturada ja existent, vora el pas de vianants.

La creació de les noves aturades ve determinada perquè algunes línies interurbanes ja no circularan pel centre de la ciutat. Cada aturada tendrà una longitud de 45 metres. El projecte té un pressupost de 95.000 euros. Surt ara a exposició pública. No hi ha data confirmada d’inici de les obres.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Eivissa accepta el toc de queda per baixar la taxa d’afectació

S'està pendent de la mobilitat interterritorial per si també s'apliquen limitacions en els moviments dins l'arxipèlag o entre comunitats.

Francina Armengol no descarta endurir les mesures per contenir la pandèmia

De moment, a les Illes es mantendrà el mateix horari de toc de queda que s'ha establert a la resta...

Cementiris i floristeries d’Eivissa i Formentera es preparen pel dia de Tots Sants

Els cementiris tindran mesures com el control de la cabuda, vigilància i presa de temperatura