EIVISSA

El Consell d’Eivissa invertirà 5 milions d’euros en la reforma de la xarxa viària de Sant Rafel

El projecte recull algunes de les demandes dels vesins del poble, com la creació d'un pas de vianants regulat amb semàfor


El Consell d’Eivissa ha presentat aquest dimarts les reformes que es duran a terme en la xarxa viària del poble de Sant Rafel en aquest proper 2022. Destaca la millora del ferm fins a la cruïlla amb la carretera de Santa Eulària o un nou pas per a vianants que travessarà la carretera.

Dins aquestes feines, també s’ampliaran les voreres, s’instal·larà una barana de seguretat i s’embelliran els murs propers a la carretera dins la zona urbana. El projecte, dotat amb prop de 5 milions d’euros, recull algunes de les demandes dels vesins del poble, com la creació d’un pas de vianants regulat amb semàfor.

El projecte treurà el trànsit rodat de Sant Rafel, tot i que encara han de decidir si es convertirà totalment en zona de vianants o es deixarà alguna via menor.

D’altra banda, s’analitza el projecte del carril bici que unirà Vila amb Sant Antoni i que passarà per Sant Rafel. Aquest carril també inclourà una via perquè els vesins de la zona de la discoteca Privilege puguin anar caminant fins al poble amb seguretat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |