POLíTICA

El Consell d’Eivissa lliura a la Fiscalia Anticorrupció la contractació d’AMADIBA

El bloc progressista recorda que la denúncia ja va ser arxivada anteriorment i consideren "repugnant" la utilització d'aquesta institució per intentar treure'n rèdit polític


El Consell d’Eivissa ha lliurat a la Fiscalia Anticorrupció i als Jutjats la documentació relativa a les subvencions que AMADIBA reclama a la institució insular per un valor de més de 2 milions d’euros, i que s’atorgaren durant l’anterior legislatura amb el Govern de PSOE-Guanyem.

L’informe dels serveis jurídics del Consell d’Eivissa afirma que les ajudes es tramitaren de manera irregular, sense el contracte ni el procés administratiu pertinent, podent ser constitutives de delicte. Per la qual cosa, els populars subratllen que no es poden pagar. A l’informe s’apunta que l’equip de govern de l’anterior legislatura podria haver-ne encomanat les feines de manera verbal, sense aval tècnic. I afegeix que els contractes que aporta AMADIBA per poder cobrar la subvenció es fabricaren fraudulentament.

Mitjançant una nota de premsa, el partit socialista ha qualificat, textualment, de repugnant, la utilització d’aquesta institució per atacar els partits progressistes i intentar treure’n rèdit polític.

Mentre, PODEM afirma que és una cortina de fum per distreure l’atenció de la investigació oberta a l’actual president del Consell pel cas ‘La Vida Islados’, i recorda que la denúncia ja va ser arxivada anteriorment.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |