X

El Consell d’Eivissa millorarà la seguretat al vial de Forada

La institució insular invertirà mig milió d'euros en dotar de voreres i aixecar els passos de vianants per reduir la velocitat del trànsit

09/11/2023

El Consell d’Eivissa millorarà la seguretat al vial de Forada

Redacció

Amb aquesta inversió, el Consell eivissenc pretén donar més seguretat a tot aquest tram. D’una banda, es volen aixecar els dos passos de vianants que hi ha en aquest punt i a l’entrada d’aquest nucli per obligar els vehicles a reduir la velocitat. També es vol perimetrar la zona d’estacionament per impedir que els cotxes accedeixin directament a la carretera.

El projecte, que es troba en exposició pública, planteja posar les voreres que falten fins a la cruïlla amb la carretera de Sant Mateu. A més, es millorarà la il·luminació del vial per a bicicletes i es dotarà d’apartadors les parades d’autobús. Al Consell calculen que es pot fer tot això en quatre mesos.

Els vesins i els pares d’alumnes de l’escola unitària del poble recorden el perill d’aquesta cruïlla i valoren un projecte que fa molts anys que esperen, encara que hi ha qui pensa que també faria falta un semàfor, que de moment no s’ha previst.

La institució insular també ha demanat en reiterades ocasions a la Direcció General de Trànsit que instal·li radars en aquest perillós tram de la xarxa viària d’Eivissa.

09/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris