X
14

El Consell llança un nou portal amb eines per aprendre català

La web inclou iniciatives de dinamització i promoció del català, recursos lingüístics, informació sobre cursos i certificats, drets o subvencions

02/01/2020

El Consell llança un nou portal amb eines per aprendre català

El Consell de Mallorca ha presentat aquest dijous un portal web lingüístic que recull informació, recursos i eines per promoure un “ús normal i correcte” del català i, així mateix, “ajudar a viure plenament” en aquesta llengua.

Així ho ha informat la consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística de la Institució insular, Bel Busquets, qui ha afegit que aquesta iniciativa s’ha elaborat “seguint el compromís del Consell amb la llengua catalana”.

El portal llenguamallorca.cat ha estat elaborat per la Direcció insular de Política Lingüística i inclou des d’iniciatives de dinamització i promoció del català fins a recursos lingüístics, informació sobre cursos i certificats, drets o subvencions. A més, està associat a un compte de Twitter, a una d’Instagram i a una pàgina de Facebook amb el mateix nom, que ja estan en marxa des de fa gairebé un any.

02/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT