X

Negueruela reclama repercutir els guanys en pujada de sous i agraeix la sinceritat de Gabriel Escarrer

El conseller de Turisme creu que les declaracions del vicepresident de Melià les va dir de manera "responsable"

14/09/2022

Negueruela reclama repercutir els guanys en pujada de sous i agraeix la sinceritat de Gabriel Escarrer

El conseller de Treball, Turisme i Model Econòmic, Iago Negueruela, exigeix als empresaris del sector turístic que repercuteixin els guanys de la temporada i apugin els sous dels treballadors. Després d’uns mesos d’estiu en què s’han recuperat les dades d’ocupació d’abans de la pandèmia, el també portaveu del Govern considera que és el moment que empreses i titulars de negocis assumeixin “la responsabilitat que els pertoca” i ajudin a pal·liar l’encariment del cost de la vida causada per la inflació.

Sobre les declaracions del vicepresident de Melià, Grabiel Escarrer, que va qualificar de “memorable” la temporada turística d’enguany, Negueruela creu que ho va dir de manera “responsable”, de manera que l’esforç que han fet els treballadors de l’hostaleria durant aquests dos darrers anys per arribar fins aquí, s’ha de veure “compensat” després d’aquesta temporada de rècord.

El conseller de Turisme assegura que ja han traslladat al sector la necessitat d’apujar sous, però diu que han de ser els agents socials els qui “liderin” la negociació.


Els sindicats demanen generositat a la patronal per repartir guanys i compensar la inflació

14/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris