menorca

El Cor Illa de Menorca celebra els 20 anys amb òpera i sarsuela

El Teatre Principal s'omplí per gaudir del repertori de la formació amb el baix menorquí Simon Orfila i l'orquestra simfònica

El+Cor+Illa+de+Menorca+celebra+els+20+anys+amb+%C3%B2pera+i+sarsuela

El Cor Illa de Menorca celebrà els 20 anys de trajectòria amb un recital d’òpera i sarsuela i amb un convidat especial: el baix menorquí Simón Orfila, i l’acompanyament de l’orquestra simfònica.

Menorca és un dels pobles amb més tradició lírica de les illes i, deixant de banda els noms propis indiscutibles que ha donat al món de l’òpera, el Cor Illa de Menorca és, probablement, el seu major exponent.

L’any que som a punt d’estrenar, el Cor Illa de Menorca celebrarà 20 anys de la seva fundació. Tot just dues dècades que beuen, però, de l’escissió del cor de l’òpera del Teatre Principal de Maó, sense poder amagar el seu gust pel gènere operístic.

Ahir el Cor Illa de Menorca va demostrar la seva maduresa vocal davant un públic que omplí l’auditori d’aplaudiments. Antoni Pons Morlà va dirigir amb mestratge un repertori que viatjà sense complexes entre àries d’òpera i clàssics de sarsuela en el primer dels concerts de celebració de 20 anys d’història.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Prop de 200 persones contra el turisme d’excessos durant les festes de Sant Joan

Diuen sentir-se desemparats per l'Ajuntament a qui acusen de no preveure i prohibir aquesta situació

Més d’un centenar d’actuacions de la Policia Local de Ciutadella durant les festes de Sant Joan

Aglomeracions, botellades i ambient festiu a les zones d'oci, com es Pla, al centre, i a les urbanitzacions

Música i art al port de Maó a partir d’aquest dissabte

Cada dijous hi haurà un mercat, artesania i vetlades de música amb artistes de Menorca

Els sons de Sant Joan abans de la pandèmia

Dos intensos dies de festa ancestral, resumits en 60 minuts, amb la veu i el guió de Pere Bagur i el muntatge musicat de Jordi Fàbregues