X

El curs arrenca amb una desena de centres en obres i 156 aules modulars a totes les Illes

Aquest dilluns comença el curs per 160.000 alumnes i 19.000 docents a les Balears

10/09/2023

El curs arrenca amb una desena de centres en obres i 156 aules modulars a totes les Illes

Leire Giral

El curs arranca amb una desena de centres en obres i 156 aules modulars, quatre més que l’any passat. Un dels casos més cridaners és el de la nova escola de sa Pobla que, amb el curs que comença, ja farà cinc cursos que fan classes a aquest centre modular.

Es tracta de la primera escola modular de les Balears: dos edificis i onze aules modulars. Una mesura provisional en espera que es construeixi l’escola definitiva al polígon de Can Peu Blanc, als afores de sa Pobla. L’Ajuntament ja té el solar i està en espera que la Conselleria d’Educació n’iniciï les obres, pressupostades en 6 milions d’euros. Encara no s’ha posat una pedra, però el Consistori ha aprovat una moció en què demana la celeritat en les obres.

A Campos esperen l’escola nova des de l’any 2008, quan va arribar la primera aula modular. Aquest curs en tenen nou. Entre els dos centres, el CEIP Joan Veny i Clar i l’escola nova de Campos, hi ha 750 alumnes. “Després de tots aquests anys ara començam a veure la solució. L’escola nova s’ha començat a construir i s’espera que el mes d’abril estigui acabada“, declara Tomeu Font, director dels dos centres públics de Campos.

Aquest dilluns comença el curs escolar per 160.000 alumnes i 19.000 docents arreu de les Illes.

10/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris