societat

El curs escolar acaba en la setmana de menor contagis covid registrats a les aules en tot l’any

Prop d'un 70% dels docents estan immunitzats per complet


Les dades recollides fins aquest divendres 18 de juny als centres educatius de les Balears i les d’EDUCOVID (unitat específica de Salut destinada a seguir els casos a l’àmbit educatiu) mostren que el nombre de contagis als centres educatius continua baix.

Segons una nota de premsa de la Conselleria d’Educació, del total d’alumnat de Balears, al voltant de 190.000, s’han notificat 27 estudiants amb PCR positiva, la xifra més baixa de contagis entre els alumnes en tot el curs.

 

27 estudiants positius de covid, xifra que suposa el 0,01% de l’alumnat, la majoria a Mallorca (25), a Eivissa (1) i a Menorca (1). La majoria d’aquest alumnat és positiu per contacte fora del centre educatiu ja que els estudis de contacte que es realitzen als centres són en la seva majoria negatius.

Pel que fa als docents, aquesta setmana no s’ha notificat cap positiu. Hi ha 4 grups en quarantena, tots 4 declarats la setmana passada a 4 centres educatius, 3 a Mallorca i 1 a Menorca. Això suposa el 0,05 % dels 8.000 grups de les Illes Balears.

Prop d’un 70% dels docents estan immunitzats per complet

Quant a la vacunació, a dia 18 de juny, hi ha 23.293 professionals educatius de les Balears vacunats amb la primera dosi el que suposa el 85% del total, mentre que ja compten amb la pauta completa 18.988 professionals educatius, el que suposa el 69,3% del total.

Tot i les bones dades, cal no oblidar que s’ha d’extremar la precaució i que s’han de mantenir totes les mesures de prevenció als centres educatius.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Conflicte entre els taxis i altres vehicles a l’aeroport de Son Sant Joan

Dissabte durant uns 20 minuts hi va haver una aturada en la recollida de passatgers

Formentera, plena de turistes

Les previsions per al mes d'agost també són positives

9 nedadors fan la volta a Cabrera per aconseguir fons per a la reserva marina

Durant 7 hores han recorregut els 22 quilòmetres del litoral

Palma acull la darrera semifinal d’street dance

Els millors ballarins lluiten per aconseguir una plaça a la Final Nacional que es disputarà a València el 7 d'agost