societat

El darrer balanç escolar: quatre professors i 167 alumnes positius més

Els grups escolars que s'han posat en quarantena per Covid-19 l'última setmana han estat 20 a Balears (27 en total)

Imatge d'arxiu. /EFE


Els grups escolars que s’han posat en quarantena per covid-19 en l’última setmana (del 21 al 27 de novembre) han estat 20 a Balears, amb el que en total hi ha en l’actualitat 27 grups en aïllament, que suposen el 0,33% del total de grups escolars de les illes.

Els centres amb grups en quarantena són 21, que no arriben al 5% del total de centres educatius de Balears, dels quals 16 estan a Mallorca, 2 a Menorca i 2 a Eivissa, ha detallat la portaveu del Govern, Pilar Costa, sobre les dades d’incidència de la covid-19 en els centres educatius de Balears, com tots els dilluns des que va començar el curs, en la roda de premsa del Consell de Govern.

Un total de 4 docents i 167 alumnes han donat positiu en covid-19 en proves PCR en la setmana del 21 al 27 de novembre, que suposen el 0,02% del total del professorat i el 0,08% dels alumnes, respectivament, segons les dades de la unitat Educovid.

Els 4 docents fan classe a Mallorca. Quant als alumnes que han donat positiu, 149 són de Mallorca, 18 d’Eivissa i cap en les altres illes.

En l’estudi de contactes, han donat negatiu el 94,1% dels analitzats, xifra que, segons Costa, “indica que la transmissió en els centres continua sent molt baixa”.

Quant als cribratges, s’han sotmès a ells aquesta setmana a 509 alumnes i 98 professors, de 31 ceptres educatius. Amb els resultats disponibles de moment, s’ha detectat un cas positiu.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Menorca arriba a 423 casos actius per Covid-19, el quàdruple que a l’inici de vacances de Nadal

L'entrada a nivell 4 dissabte implicarà ajuts de 1.500 euros al mes per als negocis afectats

Els joves esportistes de Menorca es posen a la pell de víctimes de violència

El Consell els ofereix un taller per fomentar l'educació integral en valors

Menorca ha vacunat l’1,5% de la població, però molts tenen dubtes

Només el 28% dels treballadors dels pisos tutelats per a discapacitats accepta vacunar-se