media

‘El Debat’, amb el torn de paraula del públic

Aquí podeu veure la versió ampliada del programa multicanal d'IB3, on els ciutadans interpel·len els seus representantsConsulta aquí la programació de l’enregistrament i les emissions d”El Debat’

Setmana a setmana, ciutadans de tots els municipis de les Illes Balears omplen teatres i auditoris per interpel·lar els seus representants a ‘El Debat‘ d’IB3, un producte multicanal que, amb una clara vocació de proximitat, ofereix la possibilitat als partits polítics amb representació als consistoris dels municipis més poblats i als Consells de fer balanç dels quatre anys de mandat i avançar les propostes de futur dels seus partits.

Vint-i-dos ajuntaments i els tres Consells són els protagonistes d’una aposta multiplataforma variada, propera i diversa que vol fer més accessible la política local.

A la carta i amb el torn de paraula del públic

CALVIÀ

MANACOR

PALMA

SANT ANTONI

FELANITX

ES CASTELL

LLUCMAJOR

ES MIGJORN GRAN

MARRATXÍ

INCA

FORMENTERA

VILA

SANTA EULÀRIA DES RIU

Els 25 debats

D’aquests 25 debats, els dels 10 municipis més poblats de les Illes (Calvià, Manacor, Palma, Llucmajor, Marratxí, Inca, Eivissa, SantaEulària des Riu i Formentera) s’enregistraran a teatres i auditoris i disposaran de la presència de públic que tendrà el torn de paraula. A més, s’emetran l’endemà per IB3TV, IB3Ràdio, IB3.org i romandran disponibles a la carta.

Els del Consell de Mallorca, Menorca i Eivissa s’emetran en directe a través d’IB3Ràdio i en streaming a través d’IB3.org. A més, romandran disponibles a la carta.

Felanitx, es Castell i Sant Antoni de Portmany (divendres 15) i Alcúdia, Alaior i Sant Josep de sa Talaia (dijous 21), s’emetran en directe en desconnexió local per a cadascuna de les Illes des dels estudis d’IB3Ràdio i en streaming a través d’IB3.org

Per acabar, la delegació d’IB3 a Menorca i Eivissa oferirà un debat de balanç de gestió, només per a la corresponent desconnexió local d’IB3 Ràdio, de la resta de municipis.

 

#ElDebatIB3

‘El Debat’, en una clara aposta multicanal, s’emetrà en televisió i ràdio però també es podrà veure en streaming i a la carta amb un contingut propi. Podeu seguir el dia a dia dels debats a les nostres xarxes socials (Facebook.com/IB3org i Twitter) sota el hashtag #ElDebatIB3.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

IB3 ofereix el debat entre els candidats al Congrés per les Balears

Dilluns s'emetrà en directe el programa tant per IB3 Ràdio com per IB3 Televisió

‘Jo en sé més que tu’, el nou concurs d’IB3 Televisió

Si hi voleu participar, podeu enviar un correu electrònic a joensemes@ib3tv.com

Segona edició dels Premis Somriu on IB3 destaca en importants guardons

L'acte va comptar amb l'assistència de professionals dels mitjans de comunicació de les Balears

‘Uep! Com anam?’ celebrarà 400 programes l’11 d’abril

S'emetrà un programa especial amb alguns dels 2000 convidats que han passat al llarg d'aquests 8 anys