X

El desencadenant de la brega multitudinària a Palma: una parella força l’entrada a una casa i s’enfronta a una menor que hi havia dedins

Els vuit detinguts per la brega que es va produir aquest dijous prop de la plaça de les Columnes han quedat en llibertat

17/11/2023

El desencadenant de la brega multitudinària a Palma: una parella força l’entrada a una casa i s’enfronta a una menor que hi havia dedins

La jutgessa deixa en llibertat els vuit detinguts implicats en la brega multitudinària que es va produir aquest passat dijous prop de la plaça de les Columnes de Palma. Hi havia un menor arrestat que ja havia quedat en llibertat aquest dijous.

Una parella va violar un domicili ocupat

El desencadenant de l’incident va ser l’accés d’una parella a un habitatge ocupat perquè asseguraven que n’eren els propietaris. Varen forçar la porta de l’immoble, el varen buidar i van amenaçar la menor que varen trobar a l’interior.

Al pis, hi viu una família amb fills petits, que denuncia que aquesta parella va venir amb un camió de mudances i se’n va dur tots els seus mobles. La dona explica que els aldarulls varen començar quan la menor els va avisar que hi havia dos estranys a la casa i els seus familiars i amics hi van acudir per ajudar-la.

També comenta que aquestes persones no varen presentar cap document per acreditar que havien comprat la casa. I es queixa de les ferides que presenten els detinguts per mor de l’actuació policial.

La defensa dels detinguts reclama que interroguin les persones que violaren el domicili

Mentre es produïen els incidents, la parella que havia violat el domicili se’n va anar. L’advocada dels detinguts ha demanat que aquestes persones siguin interrogades.

Notícies relacionades >

17/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT