SOCIETAT

El director de Natzaret, sobre el local de l’antiga Pacha: “Podrien obrir un restaurant on poguessin fer feina els nostres joves”

L'entitat està en espera que avanci la situació de bloqueig que afecta el local


Des que la discoteca Pacha de Palma va tancar, fa prop de cinc anys, l’entitat propietària del solar, la Fundació Natzaret, ha deixat d’ingressar més de mig milió d’euros. El seu director, Guillem Cladera, diu que els devers 150.000 euros anuals que el Grup Cursach pagava pel lloguer eren “un ingrés extra que ens ajudava a mantenir les instal·lacions”. Confien a tornar a llogar l’espai com més aviat millor, però, de moment, la situació continua bloquejada, en espera que l’Ajuntament de Palma i el Consell de Mallorca emetin l’expedient de demolició que permetrà que el Grup Cursach enderroqui les obres que va fer de manera il·legal en aquest espai. Mentre arriba aquest moment, la Fundació ja pensa en l’ús que podria donar-li en el futur: “ens agradaria que s’obri un restaurant i poder negociar amb l’empresa que ho exploti que els nostres joves hi facin feina” diu Cladera. Afegeix que aquest ús també satisfaria els veïnats perquè no generaria molèsties.

Tots els joves de l’entitat fan feina aquest estiu

En referència a la inserció laboral dels joves acollits al centre, Cladera explica que la manca de treballadors a l’hostaleria aquest estiu ha estat una oportunitat per a ells. En aquests moments, tots els que tenen entre 16 i 23 anys fan feina en aquest sector. “Ens va sorprendre que els empresaris ens cridaven directament per demanar si hi havia joves disponibles i ens deien que no importaven si tenien poca formació, que els importava la bona actitud i, d’això, anem sobrats”, comenta satisfet el director de Natzaret.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |