X

El director de l’hotel denuncia els agressors de Cala Rajada per amenaces

Poc abans, ja havien agredit un dels agents de la policia local que va intentar dissoldre la trobada il·legal

03/04/2021

El director de l’hotel denuncia els agressors de Cala Rajada per amenaces

El director de l’hotel que va avisar la Policia Local de Capdepera per una festa il·legal que s’estava celebrant als seus voltants ha denunciat aquest dissabte als protagonistes de la festa -i agressors dels agents policials- per amenaces.

Tot va començar el divendres quan, a Cala Rajada, una quinzena de persones estava cel·lebrant una festa il·legal. Diversos veïns -entre d’ells, el propiera i els allotjats a l’Hotel Amorós- es van queixar i van avisar la Policia Local. Una patrulla amb dos efectius es va desplaçar fins a la zona, i un home va començar a increpar i proferir insults i amenaces als agents, que van tractar de calmar la situació. L’home també va amenaçar a la recepció de l’establiment per donar l’avís, i fins i tot haurien trencat el vidre del cotxe del propietari de l’establiment.

Els participants a la festa sortiren al carrer, i els agents els obligaren a posar-se la mascareta. La discusió va anar en augment, arribant fins i tot a colpejar als policies. Aquests es van haver de tancar al cotxe i esperar l’arribada de més efectius i de la Guàrdia Civil. Després de 3 hores d’increpàncies, i més efectius policials, finalment els agents de la Benemèrita van quedar-hi tota la nit per vigilar l’immoble i els veïnats.

Durant el dissabte, Guàrdia Civil i Policia Local de Capdepera van quedar  vigilant la zona. Però en un moment en què van haver de marxar, van aparèixer unes pintades a la pared de davant l’hotel, i just avall d’on es celebrava la festa el divendres.

Ja al capvespre, Antonio Castillo, propietari de l’hotel en qüestió, es va personar al quarter de la Guàrdia Civil per denunciar-los per amenaces.


Agressió a dos policies locals a Cala Rajada després d’una festa il·legal

03/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT