X

El director de Sixt Rent a Car: “Balears necessita més transport públic per reduir vehicles”

Estanislao de la Mata explica que les empreses tradicionals del sector no poden competir amb els preus de les "low cost"

29/06/2018

El director de Sixt Rent a Car: “Balears necessita més transport públic per reduir vehicles”

El director general de Sixt a Espanya, Estanislao de la Mata, considera que el transport públic de les Balears no cobreix les necessitats del territori. El líder d’aquesta multinacional, amb seu a Palma, diu que és imprescindible millorar la mobilitat pública per reduir la saturació a les carreteres.

A una entrevista a IB3 Notícies ha reconegut que els vehicles de lloguer contribueixen a incrementar la densitat de trànsit, però diu que no en són l’única causa. En aquest sentit, de la Mata recorda que Balears presenta la major oferta de rent a car d’Espanya i això provoca una guerra de preus a la que les empreses tradicionals no poden competir. En alguns casos, la diferència de tarifes arriba al 80%.

 

Treballadors de la Península

Des de Sixt confirmen que tenen dificultats per trobar treballadors illencs qualificats en temporada alta i que es veuen obligats a cercar-ne a la Península. El preu del lloguer és un fre important als candidats a venir a fer feina Balears i, per això, aquesta i altres companyies disposen d’apartaments per acollir-los.

29/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris