media

El director d’IB3, Andreu Manresa, nou president de la FORTA

Manresa posarà especial atenció en la implementació de mesures per a continuar posant en valor el servei públic desenvolupat per les ràdios i televisions autonòmics

El+director+d%27IB3%2C+Andreu+Manresa%2C+nou+president+de+la+FORTA

El director general de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (RTVIB-IB3), Andreu Manresa, ha estat nomenat president de la Federació d’Organismes de Ràdio i Televisió Autonòmics (FORTA), càrrec en el qual reemplaça a Antonio Virgili, director general de la radiotelevisió d’Astúries.

Manresa ha assumit la presidència de la FORTA en el transcurs de la Junta General que la Federació ha celebrat avui dijous, i durant la qual s’han analitzat les línies estratègiques d’acció de l’entitat per als pròxims mesos.

Durant el seu mandat, i segons la FORTA, Manresa posarà especial atenció en la implementació de mesures per a continuar posant en valor el servei públic desenvolupat pels organismes de ràdio i televisió públics autonòmics que formen part de la Federació. Els serveis públics audiovisuals són impulsors i promotors de la diversitat i la pluralitat informativa, social i cultural de cada territori. Es treballarà amb la mirada posada també en la celebració, enguany, del 30è aniversari de la Federació.

La gestió realitzada per l’anterior president, Antonio Virgili, ha estat valorada de forma positiva per la Junta General, que ha destacat el seu compromís a l’hora de defensar els interessos de la Federació i ha donat la benvinguda a Manresa com a nou president que estarà al capdavant de FORTA al llarg d’aquest primer semestre de 2019.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris

-->

més contingut relacionat

‘El Debat’, amb el torn de paraula del públic

Aquí podeu veure la versió ampliada del programa multicanal d'IB3, on els ciutadans interpel·len els seus representants

Torn per a Eivissa, als debats de gestió municipal d’IB3

Podreu veure íntegrament aquest debat a Ib3 Ràdio i a Ib3 Televisió dilluns que ve

Andreu Manresa demana al PP menorquí que retiri l’acusació que IB3 fabrica notícies falses

El PP insisteix al Parlament a qüestionar la neutralitat de la televisió pública

Formentera celebra el debat del balanç de legislatura del Consell organitzat per IB3

Ho podreu seguir per IB3 Televisió i Ràdio demà a les dotze del migdia o poc després de les onze...