X

El dirigent del Partit Comunista de la Xina, Li Xi, visita Mallorca

Juntament amb la seva comitiva, ha visitat la Cartoixa de Valldemossa, abans de continuar amb el seu viatge a Cuba, on assistirà a la cimera del Grup del 77 i la Xina

14/09/2023

El dirigent del Partit Comunista de la Xina, Li Xi, visita Mallorca

Li Xi i Nadal Torres, batle de Valldemossa, durant la visita del dirigent xinès al municipi.

Redacció

El membre del comitè permanent del politburó del Partit Comunista de la Xina i màxim responsable contra la corrupció, Li Xi, ha visitat aquest dijous Mallorca durant unes hores, juntament amb la seva comitiva. Li Xi, un dels polítics més influents del país asiàtic, ha arribat a l’aeroport de Palma devers les 14 hores. Aquest ha estat el moment de la seva arribada amb un airbus del govern xinès.

A continuació, s’ha dirigit cap a Valldemossa, on ha visitat la Cartoixa i el palau del rei Sanç, acompanyat del batle, Nadal Torres. Xi parteix de viatge a Cuba, on està previst que acudeixi a la cimera del Grup dels 77 i la Xina a l’Havana. També ha visitat el Castell de Bellver.

El grup municipal de Vox a l’Ajuntament de Palma va rebutjar el dimecres la visita del secretari de la Comissió Central de Control Disciplinari del Partit Comunista de la Xina i va qualificar el règim governamental xinès d’una “dictadura totalitària d’ideologia comunista”.

14/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris