Es cremen 14 cotxes en un aparcament al Port d’Alcúdia
Els Bombers de Mallorca hi haurien detectat dos focus

Un representant de l'ètnia perseguida a Myanmar s'entrevista amb polítics de les illes
El Parlament ha pogut escoltar un testimoni d’una de les pitjors crisi humanitàries de l’actualitat. Parlam de l’èxode dels Rohingya, una ètnia musulmana que habita a Myanmar, país de confessió budista. 700.00 dels seus membres han fugit els darrers mesos a la veïna Bangladesh.
Els enfrontaments entre musulmans i budistes a l’antiga Birmània han estat habituals d’ençà de la independència del país. El passat estiu, però, els atacs s’han intensificat, amb la complicitat del govern, segons denuncien diversos organismes humanitaris.
Els rohingyas afirmen haver viscut, durant segles, a la frontera entre Myanmar i Bangladesh. Les autoritats birmanes ho neguen i asseguren que van emigrar durant l’etapa de domini britànic. Els anys 80, la dictadura militar els va llevar la nacionalitat. Són, oficialment, apàtrides. Es calcula que són al voltant d’un milió, i set-cents mil d’ells han fugit els darrers mesos. Els activistes denuncien que el govern està permetent que es cali foc a les cases dels qui parteixen.
Myanmar acaba de sortir d’una llarga dictadura militar. Actualment, governa el partit de la Premi Nobel de la Pau, Au Sang Su Kyy. La reconeguda líder contra la dictadura és el blanc ara de totes les crítiques per posar-se de perfil davant aquesta crisi.
Els Bombers de Mallorca hi haurien detectat dos focus
Temperatura, vent, humitat i pluja són valors que permeten estudiar amb més detall el clima de diferents indrets
L'home, de 82 anys, ha passat a disposició judicial i s'ha acollit al seu dret a no declarar
Necessiten més lloc que l'assignat per poder exhibir les barques restaurades