X

El Fènix de la gimnàstica artística torna a somriure

Cintia Rodríguez reapareix a la lliga amb un exercici de paral·leles després de superar un calvari de dos anys i mig de lesions 

11/05/2022

El Fènix de la gimnàstica artística torna a somriure

Cintia Rodríguez no participava a una competició oficial de gimnàstica artística des de l’octubre de 2019, quan al mundial va liderar la classificació d’Espanya per a Tòquio.
Un somni olímpic que es va esvair per culpa d’una lesió de genoll. Dos anys i mig després, ha reaparegut a la lliga amb el primer equip del Xelska. Una nova demostració de fortalesa de la gimnasta inquera, que se sent com una novella. Sentiments i esperit que el somriure i la mirada de Cintia Rodriguez transmeten dies després del seu retorn. Retorn, la paraula que a la seva trajectòria compareix més del que li agradaria. No era a un mundial, no hi havia una classificació olímpica en joc, sinó una jornada de lliga, però a Gijon, en un exercici de paral·leles, Cintia va ser el Fènix que va cremar fantasmes del passat.

Era la gran victòria després de 4 operacions, jornades eternes de rehabilitació i un procés de reconstrucció física, però també mental. Augmentar la dificultat en la rutina de paral·leles i pujar progressivament a la barra són les noves metes volants de Cintia, que té la resiliència tatuada a la pell i a l’ànima.

Com a devota de Harry Potter, continuar fent màgia. El penúltim truc de Cintia encara està per veure.

11/05/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris