X

El Festival Brahms arriba aquest diumenge a Pollença

Després de Beethoven i Mozart, el festival dedica el repertori dels 4 concerts programats al compositor alemany, del qual es compleixen 125 anys de la seva mort

30/08/2022

El Festival Brahms arriba aquest diumenge a Pollença

Segona jornada de formació i assajos per als més de 70 músics joves que participen enguany en una nova edició dels ‘Encontres orquestrals de les Illes Balears’, celebrat a Pollença. Tenen entre 16 i 25 anys i seran els encarregats d’obrir aquest pròxim diumenge el Festival Brahms, el qual aquest dimarts s’ha presentat al Claustre de Sant Domigo, escenari principal del cicle. Aquesta és la tercera edició d’un festival que a les edicions passades s’ha dedicat als compositors Beethoven i Mozart.

S’han programat un total de quatre recitals. A més del concert inaugural, s’hi podrà veure i escoltar el pianista turc Can Çacmur, que interpretarà obres de Schubert; serà dia 10 de setembre. Una setmana després, serà el torn del duet que formen el pianista mallorquí Magi Garcies i la violoncel·lista Suzanna Sosnowska. Tancarà el festival, dia 24 de setembre, el Quartet Quiroga, un dels més prestigiosos del circuit internacional.

30/08/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris