X

El Festival de Teatre Infantil del Principal de Maó presenta set obres per a tots els públics

Dansa, circ, teatre i molta varietat d'espectacles es podran gaudir al recinte del teatre, però també pel carrer, geriàtric i al centre Carlos Mir

18/03/2024

El Festival de Teatre Infantil del Principal de Maó presenta set obres per a tots els públics

Maó ha presentat avui la dotzena edició del Festival de Teatre Infantil, amb set obres molt variades de diferents artistes que emplenaran de vida els carrers del municipi i la sala del Teatre Principal del 19 al 24 d’abril.

Camí a l’escola” és l’espectacle, premi de la crítica d’arts escèniques de Catalunya, que obrirà les funcions dintre del Teatre Principal de Maó. Però no tots els espectacles es duran a terme al recinte; aquesta iniciativa traurà les arts escèniques als carrers i faran visites a escoletes, al geriàtric i al centre Carlos Mir per a persones amb discapacitat.

Dansa, circ i teatre i molta varietat d’espectacles els podran gaudir els infants i no tan infants. En destaquen propostes com ‘Alek y Sophie‘ de dansa, una de les més visuals, però tothom trobarà el seu espectacle preferit dintre de la varietat.

Es continuarà apostant per preus assequibles amb entrades a 8 euros per als infants, 9 pels adults i abonaments de diverses funcions de 14 als 22 euros.

18/03/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris