10

El Fibwi Palma continua invicte a Son Moix al ritme de David Font

L'equip de Pau Tomàs passa per damunt l'Alginet amb 31 punts del català (99-69)

11/12/2022

Després de la bufetada a Menorca, el Fibwi Palma ha tancat tots els interrogants amb una demostració de força. Malgrat un inici amb baixos percentatges, una defensa de paper i l’encert de l’Alginet, la direcció de Lucas Antúnez i les suspensions de David Font, que ha acabat amb 31 punts, 6 triples i 34 de valoració, han ficat l’equip de Pau Tomàs fins al 39 a 35 del descans. Una bona posada en escena al tercer període i un galàctic darrer quart, amb els interiors locals funcionant a ple rendiment, ha acabat per trencar el partit. El Palma ha funcionat com un rellotge amb molt de múscul en defensa i una cadena de contraatacs que han obert un forat de 30 punts. Felicitat amb la nova exhibició a Son Moix, a on el conjunt mallorquí ho ha guanyat tot.