X

El fill de Gloria Zavala confessa que la va matar

No recorda com ho va fer, però admet que va amagar el cos dins un bagul

02/07/2020

El fill de Gloria Zavala confessa que la va matar

Més d’un any després dels fets, el fill de Gloria Zavala ha confessat al fiscal de menors que va matar la seva mare. Assegura que la convivència amb la dona a la casa de s’Arenal era molt dolenta. Diu que discutien molt fins al punt que ella li havia pegat amb una corretja en alguna ocasió. Va ser durant una discussió, diu el menor, quan va passar tot.

Ell assegura que intentava anar-se’n de la casa quan la dona el va sorprendre amb un pal i va intentar pegar-li. Sempre segons la seva versió, hi va haver un enfrontament i ella va travelar i va caure al terra. El jove diu que no recorda com la va matar, l’autòpsia conclou que va morir escanyada, però admet que després la va amagar dins un bagul per evitar que la trobassin. Afegeix que va intentar desfer-se del cos, però no va tenir èxit i va acabar ocultant el bagul amb diferents estris al garatge. Posteriorment, va convèncer la seva parella, de 17 anys, per fugir cap a Barcelona primer i després cap a Brussel·les on passaren 5 nits en un hotel tots sols.

El jove eximeix la seva parella dels fets, diu que no hi va participar i que no en sabia res. La confessió forma part d’un acord entre el seu advocat, Juan Sastre, amb el fiscal de menors que permetrà reduir el temps de condemna. Un pacte que també preveu que ell i la seva parella tornin de manera conjunta els 1.200 euros que utilitzaren per pagar els vols i l’hotel durant la fugida. Mentrestant, el jove continua al centre d’es Pinaret on ja ha complit 9 mesos d’internament preventiu. A principi d’any va ser condemnat per intentar fugir i enfrontar-se a una educadora.

02/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT