El fill del patró desaparegut confirma que acaba de parlar amb el seu pare i que tots “estan bé”

El veler 'Dreamland' està al sud de Sardenya i preveu arribar a Mallorca "entre el diumenge i el dilluns"


El fill del patró desaparegut juntament amb altres dues persones a bord del veler ‘Dreamland‘ després de salpar del Port de Palma el passat 5 de gener, acaba de confirmar a les xarxes socials que els navegants “estan bé” i que ja estan tornant. En aquests moments, es troben a bord del veler al sud de Sardenya i la seva previsió és tornar a Mallorca “entre el diumenge i el dilluns”.

Aguirre Arroyo, resident a Eivissa, ha assegurat que ha estat el seu pare qui li ha cridat des de la mateixa embarcació i li ha explicat que “havien trencat la vela major”. El patró també li ha comunicat que no vol que ningú els vagi a buscar, tot i que les condicions climatològiques a la zona són adverses. El seu fill havia mostrat en aquests darrers dies el seu malestar perquè ningú estava posant mitjans per a buscar als tres homes desapareguts.

El 5 de gener Fernando Mogica, Álvaro Aguirre i Antonio Pérez, residents a Alacant i d’entre 48 i 60 anys, varen llogar el veler ‘Dream Land’ a Palma. L’havien de tornar el passat 15 de gener.

Disculpau, els comentaris es troben tancats

Cercador |


més contingut relacionat

El dissenyador japonès Kenzo Takada mor als 81 anys a París a causa del coronavirus

El reconegut creador va fundar el 1970 la marca de roba interncional Kenzo, destinada a perfums, roba i productes de...

Aglomeracions a la Platja de Torà, Paguera

Desenes de persones estaven consumint begudes i menjar d'un local de la zona al passeig i a l'arena

Premis Ramon Llull 2021: un homenatge a la societat balear

Sa Llotja de Palma ha acollit avui l'acte institucional de les Illes Balears, que enguany s'ha convertit en un homenatge a bona part de la societat pel seu compromís i...