X

El final del curs escolar a Menorca no acaba amb els confinaments dels grups bombolla

La problemàtica persisteix a escoletes i escoles d'estiu on en deu dies s'ha disparat la incidència entre els menors de 20 anys

09/07/2021

El final del curs escolar a Menorca no acaba amb els confinaments dels grups bombolla

Cristina Tomás

El servei Educovid, que donava assistència específica a les escoles en cas de positius a l’aula, ha deixat d’estar operatiu i, des que acabà el curs, s’està assumint des de les UVAC. Però la problemàtica persisteix a escoletes i escoles d’estiu… agreujada en el cas de Menorca, on en deu dies s’ha disparat la incidència entre els menors de 20 anys.

Poca afluència al poliesportiu de Ciutadella pel confinament de dos grups bombolla de l’escola d’estiu. En total, 40 alumnes es troben en quarantena, pendents de PCR, pel cas positiu de dos monitors del centre.

Totes les escoles d’estiu de Menorca estan extremant els protocols covid per tal d’evitar els contagis, en un context d’elevada incidència, especialment entre la població més jove, que és precisament el perfil dels monitors.

Les UVAC fan el seguiment dels casos sospitosos o positius a les escoles d’estiu. Un assessorament que durant el curs escolar s’ha coordinat des del servei de pediatria. Des de l’inici fins al final de curs s’han diagnosticat 174 casos positius i 1 de cada 5 alumnes ha estat confinat.

09/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris