El Formentera cau contra el Sabadell

L'equip d'Arsenal continua sense guanyar a casa i perd per 1 a 3

22/04/2018

Males notícies també per al Formentera, que ha perdut 1 a 3 davant el Sabadell. L’equip català s’ha avançat al minut 5 gràcies a un gol de Felipe, que ha aprofitat una assistència d’Arturo. Al minut 17, el Formentera ha igualat el marcador. Ramón Soria ha llençat una falta des de la banda dreta que ha anat directa al fons de la porteria. Als 3 minuts de la represa, el Sabadell s’ha tornat a posar per davant gràcies a Migue Garcia. Al 77, Arturo ha completat una contra per marcar el 3 a 1 definitiu. A l’acció següent, el Formentera ha pogut escurçar distàncies però Juan Antonio ha fallat un penal i el marcador ja no s’ha mogut. Amb aquest resultat, l’equip de Juan Arsenal continua enfonsat a la classificació amb 37 punts.