El Formentera empata 1-1 davant el Badalona Futur i continua fora de les places de play-off

El conjunt de Míchel Alonso ha desaprofitat al Municipal de Sant Francesc l'oportunitat d'enfilar-se a la classificació

06/04/2023

20

A Segona Federació, avui ja s’ha disputat un partit de la jornada 28, que deixa el Formentera a les portes de la zona play-off. Els de Michel Alonso han empatat a 1 contra el Badalona Futur.

El conjunt català s’ha avançat al minut 39. Internada per banda dreta de Guiu, que centra perquè Peke marqui al segon pal. L’empat pitiús arriba al minut 63. Diego Díaz es perfila i el seu xut ajustat el desvia Salinas al fons de la xarxa. El matx s’ha complicat per al Formentera amb l’expulsió de Mena, quan falta un quart d’hora per al final, però els locals han resistit en inferioritat per rescatar un punt.