El Formentera líder amb ma de ferro

Empat de la Penya i derrotes de l'Andatx i el CD Eivissa

13/12/2021

10

Només el Formentera ha pogut gaudir a les totes d’una jornada agra per als equips balears. L’equip de Míchel Alonso ha guanyat aquest diumenge per un contundent 3 a 0 al Terrassa amb gols d’Alberto Górriz, Karim el Kouni i Julen Ekiza. Una victòria que la plantilla ha oferit a la seva afició, i a tots els presidents que ha tengut el club als 50 anys d’història, als quals se’ls ha fet un petit homenatge al final del partit.

Amb victòria pitiüsa semblava també que acabaria el Penya Esportiva – Cerdanyola. Els eivissencs s’han avançat al minut 36 amb el gol de Mikel Bueno, i 9 minuts després, el capità dels catalans, Dani Martí, ha estat expulsat per doble targeta groga. Però, una errada de Rober Costa a 10 minuts per al final ha impedit als homes de Manolo González sumar els 3 punts.

I amb una derrota han tornat Andratx i CD Eivissa de la seva visita a Catalunya. Un cruel gol de penal de Martí al minut 90 ha impedit als andritxols sumar un punt al camp de l’Europa. I també de penal el CD Eivissa ha caigut al camp del Badalona, quarta jornada consecutiva sense guanyar, quan al minut 82, Larrosa ha fet l’únic gol del partit per als badalonins.

La jornada manté el Formentera líder del grup tres, a la Penya com a 4 classificat, però davalla l’Andratx a la setena posició, i el CD a la desena.