ESPORTS

El futur del bàsquet després de la pandèmia

La caiguda dels ingresos dibuixarà un escenari molt diferent, i els jugadors s'han vist obligats a acceptar que el coronavirus imposarà un nou model de gestió


Com afectarà la crisi econòmica actual al món del bàsquet? Quina serà la rebaixa als pressuposts dels equips? I en les fitxes dels jugadors? Hem volgut resoldre totes aquestes incògnites amb David Carro, conegut representant mallorquí de jugadors. Ell ens ha fet un dibuix del nou panorama del bàsquet mundial.
En un context sanitari i econòmic que ha convertit l’esport professional en un laberint, clubs de bàsquet, jugadors i tècnics es preparen per una reducció important dels seus ingressos la propera temporada. La fugida de patrocinadors, els partits sense públic i la rebaixa d’ajudes públiques condicionaran els futurs projectes. La caiguda dels ingresos dibuixarà un escenari molt diferent, i els jugadors s’han vist obligats a acceptar que el coronavirus imposarà un nou model de gestió. Tant és així, que als nous contractes que redacten els equips de l’Eurolliga i l’ACB, comencen a introduir-s’hi noves clàusules relacionades amb la Covid-19. Nous temps, nous canvis, fins que el món del bàsquet, torni a la normalitat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando