societat

El gerent de Jumbo Tours: ‘sense turisme internacional, la temporada a Balears serà anecdòtica’

L'operador creu que els hotels de les illes estan preparats per cumplir les noves normes

El+gerent+de+Jumbo+Tours%3A+%26%238216%3Bsense+turisme+internacional%2C+la+temporada+a+Balears+ser%C3%A0+anecd%C3%B2tica%27

Jumbo Tours, un dels principals operadors turístics de Balears, amb 300.000 passatgers l’any 2019, preveu un estiu difícil amb la reducció d’aquesta xifra a la meitat, això si finalment s’obren les fronteres. En el cas que només hi puguin arribar turistes nacionals, la temporada 2020 serà, diuen, anecdòtica. El Govern central s’està plantejant posar en quarentena als turistes que arribin a Espanya, un pic es reobrin els aeroports.

La represa de les connexions aèries internacionals és la clau perquè, tant operadors com hotels, puguin saber si podran tenir clients aquest estiu. Només amb visitants espanyols, a alguns negocis turístics de les illes ni els compensarà obrir les portes.

A més, l’arribada de turistes nacionals està supeditada a la manera d’operar de les companyies aèries nacionals amb cadascuna de les illes, la qual encara és una incògnita. Jumbo Tours assegura que els hotels estan perfectament preparats per rebre-hi clients amb seguretat. Està previst que el personal de Jumbo Tours deixi el teletreball durant la primera quinzena de juny.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les escoletes de Menorca reobriran a partir de dia 8 de juny

Cap aula podrà tenir més del 50 per cent de l'alumnat

Es disparen les vendes de piscines inflables i desmuntables

Els professionals alerten que muntar-les a terrasses o balconades poden comportar un perill